Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава и в празничния януари.

Предложението този път е от нашите приятели в група Хоризонт, която пусна своя последен албум "Обещаваме си да се видим пак". Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с ОРИГИНАЛНО ЛУКСОЗНО издание на горещия диск, чийто тираж е само за меломани - едва 150 копия, и се разпространява единствено чрез Фейсбук страницата на бандата. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича песента, с която група Хоризонт спечели специалната награда на името на Петър Гюзелев в конкурса за поп и рок музика "София" 2021?

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Horizont

Очакваме до 19.00 ч. на 24 януари, понеделник.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!*

"Обещаваме си да се видим пак" е петият албум на Хоризонт, който излезе по Коледа след наложеното дълго отсъствие на групата от концертния подиум поради епидемиологични ограничения. Концертният диск е своеобразен подарък за най-големите фенове на обичаната поп-рок формация, които искат да се докоснат индиректно до уникалната ѝ лайв атмосфера.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.