"Спечели с MySound.bg" продължава.

Този път предложението идва от The Smugglers Collective и Funkusion, по чиято покана пристигат The Correspondents.

Британското дуо ще събере родните купонджии с бомбена смес от електро суинг и хип-хоп в Sofia Live Club от 22.00 ч. на 21 април. 

Двама получават уникалния шанс да се сдобият с безплатни пропуски за шоуто на Mr Bruce и Mr Chuckles.

Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой ще подгрява за The Correspondents на изявата им в София?

Очакаваме до 13.00 часа на 20 април.

Пращайте на:

ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ The Correspondents

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да се пробва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!
 
Успех!

The Correspondents са свирили на една сцена с имена като Лили Алън (Lilly Allen), VV Brown, Бат Фор Лашъс (Bat For Lashes), Бейсмънт Джакс (Bassment Jaxx), Роб Да Банк (Rob Da Bank), Дъб Пистълс (Dub Pistols) и много други. Групата е сред редовните участници в един от най-големите британски фестивали през последните три години, а именно Glastonbury. Дали се изявява пред многохилядна публика на открито или пред няколкостотин души в малък клуб, резултатът винаги е един и същ: щастлива публика, препълен дансинг и страхотна енергия.

С два мини албума и множество сингли зад гърба си, дуото има още много музика за разкриване. Песни на проекта влизат и в компилациите "Electro Swing", които вдъхнаха нов живот на този стил.

Докато очаквате поредния винтидж хит с модерно звучене, не се колебайте, а лъснете обувките си за танци, изтупайте бомбето и се присъединете към клуба на The Correspondents, приканиха организаторите.

Концертът се провежда с подкрепата на Bushmills и Grolsch.