Музикалната есен пристига със страхотно предложение от страна на "София Мюзик Ентърпрайсис", организиращи по традиция популярния и престижен фестивал Music Jam.

"Спечели с MySound.bg" предоставя шанс на трима от вас да се сдобият с покани за първия концерт на американския пианист, композитор и аранжор Хърби Хенкок (Herbie Hancock) в България.   

Разказвачът на неповторими джаз истории, които очароват света на музиката вече 5 десетилетия, ще се изяви в зала 1 на НДК от 20 часа на 27 октомври.

Какво да направиш, за да участваш в надпреварата?

Дай правилен отговор на въпроса:

как се нарича албумът, за който Хърби Хенкок получи "Грами" (Grammy) през 2007?

Крайният срок е 10.00 часа на 25 октомври.

Пиши на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Herbie Hancock.

Остави GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ти подскаже MySound.bg!

Успех!

Щастливците ще получат известие от нас как точно пропуските за изявата ще стигнат до тях.

Рубриката ни "Спечели с MySound.bg" продължава, но шансът е на страната единствено на активните и любознателните от вас!

Хърби Хенкок инициира и осъществи “The Imagine Project” тази година. В  албума невероятният изпълнител си служи с универсалния език на музиката, за да изведе на преден план идеята за мира като глобална отговорност. В записите на музиката и филма към проекта участват много на брой суперзвезди от всички краища на света. Дейв Матюс, Анушка Шанкар, Джеф Бек, Джон Леджънд, Индиа Ари, Сийл, Пинк, Хуанес, Дерек Тръкс, Чака Кан, Уейн Шортър, Джеймс Морисън са само част от имената, които с безспорния си музикален заряд допринасят за постигането на целите на уникалния мултикултурен микс.

Човечност и толерантност, световен мир и респект към планетата: това ни кара Хърби да си „представим" с „The Imagine Project”.

Петима знаменити музиканти ще го подкрепят на шоуто в НДК.

Както MySound.bg информира, грандът на клавиша ще бъде съпроводен от  Грег Филингейнс (пиано), Лайнъл Лоуеке (китара), Тревър Лорънс-Джуниър (барабани), Джеймс Джинъс (бас) и чаровната вокалистка Кристина Трейн.