"Спечели с MySound.bg" продължава!

Поредното неустоимо предложение отново идва от управата на Sofia Live Club.

Този път четирима имат шанс да получат покани за концерта на Коколо Афробийт Оркестра (Kokolo Afrobeat Orchestra) в клуба на 16 април.

Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича основателят на Коколо Афробийт Оркестра?

Очакаваме до 12.00 часа на 15 април.

Пращайте на:

ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Kokolo

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да се пробва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!
 
Успех!

Коколо Афробийт Оркестра са изкушени не само от афро бийта, но още от пънка и фънка. Представянето на тази бомбена смес на живо е повече от атракция. Сега купонджиите пристигат в пълен състав. 

Обикновеният, "прост" начин на живот, е присъщ на гостите. Те са почитатели са вижданията на Джак Кришнамурти, чийто концепции са оказали силно влияние върху текстовете на песните от втория албум им "More Consideration". "Живей по-пълноценно, консумирай по- малко… с повече радост и по-малко стрес", пише на обложката на диска.

Групата участва в благотворителни акции, набира средства за проекти на различни каузи и организации като "Силна младеж" за подпомагане лечението на СПИН, взима участия в активности относно опазване на околната среда.