Както обещахме: любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Управата на Sofia Live Club и MySound.bg предоставят уникална възможност трима от вас да се сдобият с покани за шоуто на неповторимия Пако де Лусия (Paco De Lucia) у нас на 9 декември.

Имената на щастливците ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията.

Единственото, което трябва да направите, за да пробвате късмета си, е да отговорите правилно на следния въпрос до 16.00 часа на 8 декември.

Какво е истинското име на Пако де Лусия?

Пишете на:

ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Paco De Lucia

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, можете да откриете MySound.bg!

Успех на всички!

Най-голямата легенда на автентичното фламенко днес - Пако де Лусия, пристига за концерт у нас директно от Рим.

Китарният виртуоз ще завърши своето турне за 2010 в зала 1 на НДК от 20 часа на 9 декември по покана на Sofia Live Club.

Гостът ще бъде съпроводен от млади музиканти за репертоар, включващ пиеси от последния му засега студиен албум - "Cositas Buenas", но и най-важните пиеси в неговата дискография дотук.

Наричан Краля на фламенкото, Де Лусия вдъхна нов живот на саунда на Андалусия. Роден в в Алхесирас  - малко градче от провинцията Кадис в най-южната част на Иберийския полуостров, на 21 декември 1947, едва петгодишен, той коригира баща си - Антонио Санчес, професионален китарист, по отношение на ритъма и жеста, с който свири. Не след дълго предаността на Пако го отвежда до издаването на първия албум "Dos Guitarras Flamencas" (1965) и следващия "Fuente У Caudal" (1975), когато знаменитият изпълнител слага началото на своите диалози с импровизацията.

Малко след това - чрез румба проекта "Entre Dos Agua", той превръща фламенко китарата в световен феномен.