"Спечели с MySound.bg" продължава!

Този път предложението е от "Аларма Пънк Джаз", които организират концерта на Рамбо Амадуес (Rambo Amadeus) в България. Както вече обявихме, царят на турбо-фолка и медийната манипулация идва в София специално за изява в столичния клуб Mixtape 5 на 30 март.

Двама от вас получават шанса да се сдобият с безплатен пропуск за събитието. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали верен и навременен отговор на въпроса:

Как е рожденото име на Рамбо Амадеус?

Очакваме до 11.00 ч. на 29 март. 

Пишете на:

ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Rambo

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!

Гениалният черногорски музикант и медиен манипулатор пусна в Youtube дългоочаквания клип към песента "Euro Neuro", с която ще участва на конкурса "Евровизия" заедно с нашата Софи Маринова в Азербайджан през май.

Както писахме в края на миналия месец, това ще бъде неговият последен истински ъндърграунд концерт преди десанта му в комерсиалната музика.

Само за първите 24 часа песента "Euro Neuro" бе видяна от над 60 000 души.

Заповядайте и вие на: http://www.youtube.com/watch?v=Yzw09JcZHXc !

Седмото издание на ъндърграунд феста "Аларма Пънк Джаз" на програма "Христо Ботев" ще се проведе в столичното кино "Влайкова", DaDa Cultural Bar, Mixtape 5 , Swingin’ Hall и великотърновския клуб Melon от 23 до 30 март с участието на неаполитанските индъстриъл-уейвъри LOW-FI, Keira Is You от Полша, Мартин Луканов & Mytrip, XAXAXA (страничeн проект на Bernays Propaganda) плюс специална изненада, Daily Noise Club, инди-поп дуото Kimiko от Загреб и Рамбо Амадеус (с подгряваща банда Митко Таралежков, Дъ Хартбрейкър & Дъ Пропър Хендс Фор Дъ Джоб (The Heartbreaker & The Proper Hands For The Job).

"Турбо-фолкът е диагноза – тук, на Балканите. Тоест, диагноза на крупния капитал. Крупният капитал, посредством влиянието на медиите, има интерес народът да оглупява, да работи за малко пари и да не създава проблеми. А идеалният жанр в музиката, който да поддържа хората глупави, е турбо-фолкът. Аз измислих турбо-фолка, но той щеше да си съществува и без мен. Аз само го предугадих, показах грозното му лице и му дадох име. Напразно обаче, защото селяците не разбират иронията". обяснява Рамбо пред организаторите .

За всички, които ще припяват с него на "Евровизия", ето и текста на неговата кандидатура "Euro Neuro".

http://ramboamadeus.com/lyrics.php?id=236

Повече информация за фестивала - на:

www.facebook.com/alarmapunkjazzfest

www.bnr.bg

www.ramboamadeus.com

www.low-fi.net

www.myspace.com/keiraisyou

http://xaxaxa.bandcamp.com/

http://dailynoiseclub.com/

http://kimikomusic.tumblr.com/

http://www.facebook.com/Taralejkov