Както обещахме, поредното издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Новото ни предложение е за покани за дългоочаквания концерт на The Brand New Heavies в Sofia Live Club от 20.00 ч. на 24 януари. Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с пропуск за събитието с лимитиран брой билети. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

От артистичния псевдоним на кой знаменит ритъм-ен-блус и фънк изпълнител заимстват името си The Brand New Heavies?   

Крайният срок е 15.00 часа на 21 януари, вторник.

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/TBNH

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Успех на всички!*

У нас The Brand New Heavies (TBNH) идват с Анджела Ричи - певица с харизматично присъствие и невероятен талант да интерпретира джаз и фънк по адекватен за 21 век начин. През годините съставът на формацията се променя, но нейното ядро остават композиторите Саймън Бартоломю и Андрю Леви (вдясно на снимката). Музиката, която създават, вдъхновява поколение успешни изпълнители, сред които Jamiroquai, D’Angelo, Ерика Баду и суперпродуцента Марк Ронсън. 15 от хитовете TBNH достигат челните места на британските и американските класации, а албумите им са с платинен статус по продажби. Сред най-обичаните песни на големите купонджии са  "Dream On Dreamer", "Sometimes", "You’ve Got A Friend", "Apparently Nothing", "Shelter" и "Never Stop", които, наред с чисто новите парчета на бандата, ще прозвучат и на живо във вечерта на 24 януари.

Тромбонистът Божидар Василев (TromBobby), фронтмен на SouthWick и част от Dayo, и DJ Marten ще подкрепят англичаните.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.