"Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението този път е от основоположниците на реге сцената у нас – Zionlions Soundsystem, и родните дъбстеп пионери Mirizma, организиращи съвместно партито Dub Hi-Tec. Както вече информирахме, то ще представи берлинския проект iLLBiLLY HiTEC. Събитието ще се състои в столичния парти център "4 км" на 9 март.

Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с безплатен попуск за изявата. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой известен млад реге изпълнител от Германия ще се изяви с iLLBiLLY HiTEC у нас?


Крайният срок е 12.00 часа на 8 март.

Очакваме на:

ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Dub Hi-Tec

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!  

Още с първия си сингъл "BadBoyBass" iLLBiLLY HiTEC получават положителни оценки, превръщайки се в едни от най-активните и популярни формации в жанра през последните две години. Тандемът често се изявява на фестивали не само в Европа, но и отвъд океана. Артистите стартират през март европейско турне по представяне на своите нови композиции.

Освен специалните гости Dub Hi-Tec ще предостави сцена и на 20 български артисти – посланици на стиловете руутс реге, дъб и джънгъл. Ще прозвучат авторски електронен дъб, дръм-ен-бейс и дъбстеп. Трите зали на "4 км" ще бъдат жанрово обособени: Roots Room, Techonlogy Room и BG Dub Room.

Подробности за отделните участници в Dub Hi-Tec ще бъдат оповестени скоро.

Можеш да се включиш и в "Спечели с MySound.bg" в надпревара за безплатна покана за концерта на Блейз Бейли (Blaze Bayley), лична среща с бившия фронтмен на Айрън Мейдън (Iron Maiden) и неговата група, както и перце за китара от лимитираната серия с логото на вокалиста.