Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели H.M.S.U. (Hard Music And Sounds United), основни проводници на дръм-ен-бейс и джънгъл културата у нас цели две декади.
 
По случай юбилея, в столичната зала "Универсиада" на 26 януари се очакват над 25 международни и родни артисти , обещаващи редица изненади за първи път в България. В празничното събитие ще участват всички членове на организацията. Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с пропуск за хардажното парти. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой известен холандски проект, събиращ корифеи на текстеп саунда, които са връстници на H.M.S.U. по сценично присъствие, бе сред специалните гости по случай 10-годишния юбилей на родното електронно движение?

Очакваме на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/H.M.S.U.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Крайният срок за участие е 24.00 ч. на 17 януари, четвъртък.

Успех на всички!*

H.M.S.U. - една от водещите родни организации за електронна музика, е в центъра на всички най-големи събития от направлението. Нейният колектив от артисти е прецизно подбран, така че едва ли има спектър от дръм-ен-бейса, който да не е застъпен в изявите ѝ. Голяма част от тях са чести гости на най-мащабните събития и фестивали по света и гордо поставят българския отпечатък в този винаги развиващ се и модерен жанр. Издават парчета и албуми за някои от най-големите лейбъли - допълнително доказателство за влиянието, което членовете на организацията оказват на международната дръм и басс среда.

Hard Music Аnd Sounds United е свободно дръм-ен-бейс движение, което започва своето съществуване в България през 1999 година. Основните цели са популяризиране на дръм-ен-бейс културата и приобщаване на нови почитатели към това направление.

Любопитен факт е, че с малки изключения организацията е винаги изключителен и единствен продуцент на всички свои събития. А участниците в тези партита са сред най-популярните и уважавани артисти в своята област.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.