Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е ЛИЧНО от нашите приятели Б.Т.Р., които шумно представиха своя дългоочакван нов - 13-и пореден студиен, албум "Пъзел" в зала 1 на НДК на 13 октомври. Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с ОРИГИНАЛНО ЛУКСОЗНО копие на горещия диск. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича първият сингъл от албума "Пъзел"?

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ B.T.R.

Очакваме до 19.00 ч. на 23 ноември, вторник.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, можете да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!*

В над двучасовия концерт по презентацията на "Пъзел" именитите рокаджии изсвириха повечето песни от актуалния си диск, както и много хитове, създадени през годините. В събитието взеха участие и техните приятели Кирил Маричков, Валди Тотев, Камен Донев, Ахат, Иван Лечев, Добромир Поликов, Александър ФилчевСанеца и Ясен Велчев.

Албумът съдържа 10 разнообразни песни, които съчетават различни стилове в рока, подчинени на натюрела на Б.Т.Р. "Донякъде "Пъзел" е като равносметка на връзките в живота на един човек. Има липсващи парчета, които ние се опитваме да заменим с музиката, която обичаме", признава Славчо Николов, автор на музиката и осем от текстовете на парчетата.

"За нас е много важно да имаме албума на физически носител, въпреки че повечето неща вече са в интернет. Имаме почитатели, които си купуват албума, въпреки че няма на какво да го слушат, но си четат книжката към него и това за тях е важно", уточнява фронтменът Атанас Пенев.

Сред стотиците отличия и награди на Б.Т.Р. са зрителският хит на десетилетието на телевизия ММ ("Спасение"), за група на годината и албум на годината от Годишните музикални награди на БГ радио 2015, а слушателите на Star FM класираха сред 100-e най-велики български рок песни "Елмаз и стъкло" (под №3) и "Цвете от луната" (№ 4).

Основани в София през 1984-а, нашите рокаджии са свирили на една сцена с легендарни имена, сред които Deep Purple, Whitesnake, Scorpions, Ronnie James DioHeaven Аnd Hell, Nazareth, Motorhead, Europe, Accept, Gamma Ray, Michael Schenker Group, Iron Maiden, Джон Лоутън, Тим "Рипър" Оуенс и други, изявявали са се на някои от най–престижните сцени в Италия, Сърбия, Украйна, Великобритания, Холандия, Китай и Виетнам. Рокаджиите фигурират в учебниците по музика с хита си "Моята сила".

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.