Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е от нашите приятели "София Мюзик Ентърпрайсис", организиращи концерта на Zucchero в Пловдив. Както е известно, италианският Joe Cocker ще пее в магическата атмосфера на Античния театър от 20.00 ч. на 23 юли.

Поради изключителния интерес към събитието, са пуснати в продажба два допълнителни сектора на Античния театър, но СМЕ и MySound.bg предоставят уникалния шанс двама от вас да получат пропуск за дългоочакваното шоу. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича последният албум на Zucchero?

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Zucchero

Очакваме до 18.00 часа на 18 юли, сряда.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!*

Италианецът стартира своите летни участия с два невероятни концерта на площад "Сан Марко" във Венеция на 3 и 4 юли. Екзалтираната публика е пяла и танцувала под ритъма на хитовете на великия музикант повече от три часа. Това са единствените изяви на Ботуша от тази част на турнето на Zucchero. В Пловдив той ще изпълни най-доброто от своята 30–годишна кариера, както и част от най-новите си песни, които българската публика ще чуе за първи път на живо.

Аделмо Форначари, известен със сценичния си псевдоним Zucchero, има съвместни проекти с величия като  Лучано Павароти, Ерик Клептън, Майлс Дейвис, Б.Б. Кинг, Брайън Адамс, Брайън Мей и много други. Той е единственият европейски музикант, участвал на световноизвестния фестивал "Уудсток" (1994 г.).

Концертът се осъществява с подкрепата на oбщина Пловдив като част от Календара на културните събития на oбщина Пловдив за 2018 година.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.