Както обещахме: любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Представителите на фестивала Sziget 2011 у нас - United Partners, предоставят  уникалната възможност един от вас да се сдобие с пропуск за цялото тазгодишно издание на прочутото събитие.

Както MySound.bg вече извести, то ще се състои между 10-15 август.

Името на късметлията ще бъде изтеглено на принципа на томболата в редакцията.

Единственото, което трябва да направите, за да се пробвате, е да отговорите правилно на следния въпрос до 16.00 часа на 31 юли.

Коя именита американска банда замести Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse) в афиша на Main Rock Stage за 13 август.

Пробвайте късмета си на:

ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ Sziget

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, можете да откриете MySound.bg!

Успех на всички!

Един от най-вълнуващите и уникални изпълнители на всички времена, 7- кратен носител на "Грами" (Grammy) и истинска икона на американската музика, също ще се изяви в Унгария: Принс (Prince).

Принс Роджър Нелсън, както е името на легендарния музикант, ще представи най-големите си хитове на главната сцена на Sziget в ден 0 (9 август).

Той е  под светлината на прожекторите от 1976. Продал е над 100 милиона записа, има 10 платинени албума, спечелил е няколко награди "Грами" (Grammy),"Златен глобус" и "Оскар". Предстои да даде всичко от себе си за дошлите от целия свят фенове на фестивала Sziget, уверяват организаторите. Публиката да очаква хитовете "Purple Rain", "Kiss", "When Doves Cry", "1999" и още много други. Последният диск на гения от Минеаполис е "20 Ten" (2010).

"Знаем, че е малко необичайно да обявим участието на звезда от такава величина толкова късно, но полският Open`er е уредил изява на Принс за началото на юли, като ексклузивно участие на фестивалния сезон за 2011 за тази част от Европа. За щастие, организаторите от Полша - Alter Art, бяха готови да направят компромис и без тяхна помощ това невероятно шоу нямаше да може да се състои и на Sziget. Изключително щастливи сме, че Принс ще дойде на фестивала, особено след като знаем, че това ще бъде единственото му шоу в този регион", обясни Gabor Takacs, организатор на Sziget.

Концертите на Артиста по целия свят обикновено се разпродават за няколко дни, затова организаторите са убедени, че оставащите 2 седмици до фестивала ще са напълно достатъчни, за да се продадат всички останали билети. Ако не искате да пропуснете най-значимото музикално събитие на годината, купете си билет веднага. Принс гарантира уникално изживяване всеки път, когато се появи на сцената. Доказателство за това е невероятният международен отзвук от медиите след юлския му концерт в Полша, продължил повече от 2 часа.

Лайн-ъпът на Day 0 на Sziget е предвождан от Принс, но в програмата за същия ден може да откриете още много други вълнуващи събития. Например на Rock-Metal Stage ще забият най-успелите банди, свирили на Sziget в последните години. Очаквайте и звезден парад от концерти на банди, които биха били хедлайнъри на "нормален" ден на Sziget. Но Day 0 е специален и в този си смисъл.

Тогава концерти ще имат нюйоркчаните Klezmatics, сърбите от Boban i Marko Markovic Orkestar, както и руските ъндърграунд звезди Ленинград (Leningrad).

Още за феста - на:

www.szigefestival.bg

www.facebook.com/SzigetFestivalBulgaria