Специалното празнично коледно-новогодишно издание на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" започва.

Предложението и този път е от нашите приятели в издателство "Сиела", в чийто каталог се появи мемоарната книга на Съли Ерна "Пътищата, които избираме".

Двама получават уникалния шанс да се сдобият с луксозната творба. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Коя е българската челистка, взела участие в соловите албуми на Съли Ерна?

Пишете на:ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Sully Erna

Очакваме до 19.00 часа на 14 декември, петък.

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Правилния отговор, както винаги, може да откриете в MySound.bg!

Успех на всички!* 

Почти година след като фронтменът на култовата група Годсмак (Godsmack) Съли Ерна изнесе своя втори самостоятелен концерт в България и шест месеца преди концерта на бандата в София, на български излезе неговата мемоарна книга "Пътищата, които избираме".
 
Преводът е на журналиста Елена Розберг, а в творбата е включена специална допълнителна глава, написана за българските фенове. В своята необикновена и болезнено откровена автобиография знаковият вокалист на американската банда разказва за трудния път към славата, пълните зали и платинените албуми.

Той описва живота си преди Годсмак и пътя, който е трябвало да измине, за да се измъкне от един свят на насилие, наркотици, престъпност и алкохол. Тази книга е разказът на човек, допуснал много грешки през живота си – някои от които почти фатални.
 
"Пътищата, които избираме" е посветена и на музиката – не само на техническата ѝ страна, но и на нейната чудодейна лечителна сила, на способността ѝ да измъква хората от гетото, от депресията, да ги връща към живота.

Съли Ерна разкрива трудното си израстване на музикант, многото провали с различни групи, предателствата в музикалната индустрия и начина, по който Годсмак са получили своя изключително рядък шанс да се измъкнат от локалната бостънска сцена.
 
*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.