Както обещахме, празничната поредица на любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението и този път е ЛИЧНО от фронтдамата на Sevi Светлана Близнакова, която издаде своя дългоочакван дебютен солов албум "Tomorrow". Двама от вас получават уникалния шанс да се сдобият с ОРИГИНАЛЕН ЕКЗЕМПЛЯР от луксозния компактдиск. Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Кой от членовете на група Sevi участва в индивидуалния албум на Светлана Близнакова?

Крайният срок е 13.00 часа на 18 януари, понеделник.

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/Tomorrow

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Щастливците ще получат известие как точно дискът ще стигне до тях.

Рубриката ни "Спечели с MySound.bg" продължава, но шансът е на страната единствено на активните и любознателните!

Успех на всички!*

Премиерата на "Tomorrow" се състоя в Sofia Live Club през ноември. Въпреки слабата културна активност в столицата през последните месеци и ограничителните мерки, публиката запълни изцяло допустимите 30% от капацитета на залата и не позволи на Светлана Близнакова и нейните гост-музиканти да напуснат сцената преди заслужения бис.

Присъстващите видяха и чуха гласовитата фронтдама на актуалната група Sevi в по-различна стилистика, встрани от по-тежкото звучене на бандата. Акустичен рок, примесен с елементи от различни стилове, и жив, натурален саунд - това са теми, които вълнуват певицата в последните няколко години.

По-голямата част от записите са осъществени в Pepinio Records Studio, където музикантите експериментират с различни звуци и инструменти. Петър Братанов (Pepinio) също се включва в някои от аранжиментите с китарни партии и сола.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.