Както обещахме: "Спечели с MySound.bg" продължава.

Поредното предложение е от страна на "Нова телевизия", в чийто ефир славно премина първото издание на X Factor.

Четирима от вас получават шанса да се сдобият с уникални тениски с логото на шоуто.

Имената на късметлиите ще бъдат изтеглени на принципа на томболата в редакцията сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича песента, която всичките 13 финалисти от X Factor записаха специално за Коледа?

Очакваме на:

ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/X Factor

Оставете и GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само по веднъж.

Верния отговор, както винаги, можете да откриете MySound.bg!

Крайният срок за участие е 19.00 ч. на 1 януари 2012. 

Успех на всички!

Междувременно стана ясно, че побeдителят в първото издание на шоуто - Рафи Бохосян, ще участва във втория сезон на сериала "Етажна собственост".

"Нова телевизия" поръча заснемането на втори сезон на комедийния сериал след успеха на първия, който се превърна в един от най-гледаните продукти на медията от есента насам.

Сценаристите от "Идалго Продакшънс" вече подготвят първите епизоди от втория сезон. Очаква се снимките да стартират през януари следващата година, а излъчването ще започне около средата на март месец.

Във втория сезон ще има и нови герои, които все още се пазят в строга тайна.

Голямата новина обаче излезе от предаването "На кафе", където неотдавна гост бе Рафи. Гала беше подготвила голяма изненада за него, свързвайки се с продуцента на "Етажна собственост" Краси Ванков. Той лично разкри изненадата – талантливото момче получава роля в комедийния сериал.

"Рафи е наистина много талантлив. Малкият ми син му е голям фен, гледаше го всеки път, дори отиде да му стиска палци на живо на финала. Аз също се надявах точно той да спечели X Factor, защото е роден да радва и вълнува публиката. Такива таланти са дар от Господ! От екипа на Гала разбрах, че Рафи отдавна мечтае да играе в сериал и обещавам тази негова мечта да стане реалност, защото той е не само музикален, но и много артистичен. Мисля, че много добре ще се получи", каза Ванков и допълни, че, ако желае и може да го съчетае с другите си ангажименти, певецът ще получи роля във втория сезон на "Етажна собственост".

Сценаристите на сериала щели да обмислят каква роля би пасвала най-добре на младия талант, а продуцентът Краси Ванков не изключи вероятността Рафи да играе самия себе си.

Записването за втория сезон на риалитито започна. На сайта http://xfactor.novatv.bg/ всички желаещи да станат част от музикалното шоу могат да попълнят регистрационна форма.

Екипът на предаването ще се свърже с всички одобрени.