Както обещахме, любимата ви рубрика "Спечели с MySound.bg" продължава.

Предложението този път е от нашите приятели Blue Hills Events, организиращи първия летен фестивал в България тази година - Music Daze. Тридневното тържество на музиката, танците и топлите емоции ще се състои в Пловдив на връх Бунарджика на 11, 12 и 13 юни. Афишът е повече от изкушаващ: Nouvelle Vague, Asian Dub Foundation, Burak Yeter, Ицо Хазарта с Ъпсурт и много други. Един от вас получава уникалния шанс да спечели ТРИДНЕВЕН пропуск за фиестата. Името на късметлията ще бъде изтеглено на принципа на томболата сред всички, дали правилен и навременен отговор на въпроса:

Как се нарича актуалният албум на Asian Dub Foundation?

Крайният срок е 15.00 ч. на 7 юни, понеделник.

Пишете на: ivokitsov@yahoo.com

Subject: Za igrata/ADF

Оставете GSM номер за обратна връзка.

Всеки има право да участва само веднъж.

Верния отговор - както винаги, ще ви подскаже MySound.bg!

Щастливецът ще получи известие как точно ще влезе на фестивала.

Успех на всички!*

Сред акцентите са три големи имена от европейската сцена. Ще гледаме ефирните Nouvelle Vague, чиято музика е сякаш създадена именно за прекрасни летни вечери, а съвършените им аранжименти и кавърверсии са разбиващи на живо. Което ги прави идеални за хедлайнъри на фестивали от този тип.

Music Daze ще аплодира и Asian Dub Foundation. Многолюдната формация владее света със смесица от брейкбийт, дъб, рага и пънк – стихия, която тресе големите фестивални сцени от много години. През 2021-ва музиката им отново е по върховете на британските чартове, самото им присъствие във време на пандемия в Пловдив е приятен жест към хилядите им фенове в България, които са ги гледали на живо винаги при напълно разпродадени зали.

Music Daze приветства още една истинска фестивална звезда – DJ Burak Yeter. Неговият стил, познат в цял свят и получил заслужено признание на Exit, Tomorrowland и EDC Mexico, ще върне радостта от пропуснатите танци на открито през последната трудна за всички хора по света година.

Music Daze предлага и българско хедлайн изпълнение – абсолютно ексклузивно фестивално шоу на Ицо Хазарта и Ъпсурт, красиво допълнени от Мария Драгнева, DJ Cass и балет Нова. Всички разтърсващи олдскуул класики на Ъпсурт от 1996 година до днес и топхитовете от соловия албум на Ицо Хазарта "Неправилен рап" в едно шоу, в една фестивална вечер в Пловдив.

Във феста ще вземат участие още Mе And My Devil, Innerglow, Керана и космонавтите, Stop The Schizo, Krekhaus, Le' Push и K.Lina и други.

Проектът е част от официалната програма на Пловдивевропейска столица на културата.

*Предоставената лична информация е защитена и ще бъде използвана само за нужната идентификация на спечелилите, без да бъде предоставяна на трети лица, като ще се съхранява при необходимите условия за конфиденциалност.