Филип Киркоров ще стартира националното си лятно турне в БългарияПросто подари” типично по кралски – седнал на трон, обсипан с бижута за милиони, облечен в златотъкани одежди.

Специално за галата в столицата довечера, технически екип ще издигне на сцената в зала 1 на НДК гигантско разпятие, изградено от десетки мултимедийни екрани, съобщават организаторите от "Degris".

На фона на уникално светлинно шоу, мегазвездата ще изгрее впечатляващо на сцената, в центъра на огромния кръст.

Както "MySound.bg" писа, откриващият спектакъл ще бъде реализиран с мащабите и техническите изисквания на грандиозните продукции, които Филип Киркоров поставя на големите световни сцени, и би могъл да се сравнява само с последните сценографии от концертите на Мадона (Madonna) – светлинно шоу, секси танцьори, невиждани мултимедийни ефекти и смяна на десетки пищни костюми. По време на събитието Киркоров ще се възнесе на сцената на фона на огромно разпятие.

Подвижният кръст, изграден от десетки LED модули, ще се разтвори за впечатляващата поява на мегазвездата в началото. Внушителни стъпала ще отвеждат изпълнителя от разпятието до сцената и публиката. След ексклузивния концерт в София грандиозното национално турне “Просто подари” с шоупрограма N1 в Русия ще продължи на родна земя с концерти в Пловдив (1 юли), Варна (4 юли) и Бургас (7 юли).

Руският Майкъл Джексън ще представи пред родна публика тричасов репертоар, включващ най-големите му хитове и песни от последните му албуми. Руската мегазвезда ще смени над 6 различни царствени костюми по време на шоуто, и ще изпълни песни като “Милая”, “Марина”, “Жестокая любовь”, “Единственная”, “Немного жаль”, “Пупсик”, “Диско Бой”, “Циганизация”, “Королева” и др. Акцент в репертоара на звездата ще са водещите парчета от саундтраците на двете части на филма "Любовь в большом городе", в които той участва – “Просто подари”  и "Струны".Специални гости на концерта в София ще бъдат  близките приятели на ФилипКатя и Здравко от дует Ритон, съвместно с които звездата ще изпълни няколко песни.

Билети за шоу-спектаклите на Филип Киркоров в София, Пловдив, Варна и Бургас могат да бъдат закупени в мрежата на EVENTIM и касите на НДК, касата пред общината в Пловдив, Летен театър-Варна и Летен театър-Бургас.