Предварителните продажби на новия албум на Bon Jovi – "What About Now", който ще излезе у нас на 11 март от Universal Music Bulgaria, стартираха в дистрибуторските мрежи за компактдискове в целия свят на 12 февруари.

В рамките на един месец най-запалените и нетърпеливи фенове ще могат да правят своите заявки за диска във водещите онлайн музикални магазини в страните си и да се сдобият първи с дългоочаквания проект в деня на премиерата му.

"What About Now" ще може да бъде поръчан предварително и от българските фенове в три различни версии – луксозно издание с 4 бонус трака, специална картонена опаковки и постер от 12 панела; стандартна версия с регулярен траклист на албума и постер от 12 панела; както и локално източноевропейско издание, което е на най-достъпна цена.

Заедно с началото на предварителните заявки ще стартира и най-новият и разнообразен онлайн музикален магазин в България - MusicMall.BG. Там българските меломани ще могат да си купят на CD, DVD, Blu-Ray и дори плочи актуални заглавия от световни и български изпълнители, както и огромно разнообразие от издавани през годините албуми и колекции. Освен това те ще имат възможност и да спечелят различни оригинални награди като официален мърчандайз на артистите, допълнителни намаления и др.

Именно в MusicMall.BG феновете на Bon Jovi ще могат ексклузивно да си поръчат предстоящия албум на групата. Всеки един от тях направил предварителна поръчка на която и да е версия на албума “What About Now" през сайта MusicMall.BG има и шанс да спечели билет за концерта в София на 14 май или официален мърчандайз на групата.

Желаещите да се включат в играта на "Болкън Ентъртейнмънт" и MusicMall.BG трябва само:

1. Да направят валидна поръчка на албума в периода 12 февруари – 8 март, през онлайн магазина MusicMall: http://www.musicmall.bg/product.php?id=1540
2. Да се регистрират (само с име и имейл) в специалното приложение на играта на страницата на MusicMall.bg във Фейсбук: http://on.fb.me/14NjrO4

Победителите ще бъдат избрани на лотариен принцип и обявени на 11 март във Фейсбук страницата на Musicmall: https://www.facebook.com/musicmall.bg

MusicMall.bg е онлайн магазин за продажба на музика - CD, DVD, Blu-Ray, плочи и други, стартирал през февруари 2013. MusicMall.bg работи директно с дистрибуторските мрежи на най-големите звукозаписни компании в световен мащаб и гарантира бърза доставка и внос на оригинални музикални продукти на конкурентни цени.

MusicMall.bg предлага както най-актуалните и хитови заглавия, така и официални световни промоционални пакети на звукозаписните компании и пълните им каталози, включващи над 30 000 заглавия.