Люба Кулезич и Виктор Стоянов ще срещнат зрителите на "Нова телевизия" с певеца Стенли (на снимката) и неговата съпруга Людмила Сланева-Локо в рубиката "Рулетка" на предаването "Станция Нова" от 10.00 ч. в неделя.

А заедно с Владо Кузов и съветника на Тодор Живков - Костадин Чакъров, ще се опитаме да си отговорим на въпроса: „Имало ли е таен милиционерски списък на гейовете в политиката?”, издадоха от екипа.

В епизод 9 на „Съдебен спор” съдия Искра Онцова ще води спор на тема „Каналът ми пречи”. Ищецът Георги Гайдаров е завел иск за премахването на незаконен канал и обезщетение от 5 000 лв. Ответникът оспорва иска и твърди, че каналът е изграден със средства и разрешение от общината преди земята да бъде върната на ищеца.

„Отчаяните съпруги” Вихра и Мая ще посрещнат музикантите от един от най-обичаните български дуети - Катя и Здравко от Ритон, а сексапилният актьор от „Забранена любов” - Фахрадин Фахрадинов, ще разкрие тайната на своята външност. В „Ателието на "Отчаяните съпруги” зрителите ще разберат как да направят нова рокля само от едно парче плат. Бай Данчо ще изненада кулинарите с две ястия - броколи с лимон в сос и зехтин и боб с гъби и маслини. Доктор Енджи Касабие – диетолог, ще разкрие тайната на свалените килограми на Бритни Спиърс и кино легендата Стефан Данаилов.

Предстои и финалът на „Училище за красота”, в който героинята в разкрасителната рубрика -  Нели, ще се появи в целия си блясък, след като се подложи на различни дерматологични процедури в продължение на един месец.

"Най-добрата майка" ще разкаже историята на Гергана Сърбинска, израснала без дом и родители, но въпреки бедността си, тя не спира да се грижи за двете си деца.

Интервюто на Нана със специалния гост на "Станция Нова" – набедена за Дупнишката Мадона - Сашка Васева, започва в 15-45 часа.

Стефан А. Щерев и красивата му екранна половинка - Яна Грудева, ще сложат черешката на тортата в предаването този път с класацията "Последно 10" и три шармантни дами в студиото - плеймейтката Светлана Василева и спортните журналистки Петя Петрова и Йоана Гочева, които ще коментират 10-е най-секси футболни половинки.