За втора поредна година "Лидл" събира не само грил майстори, но цялата грил компания на Турнир по спортен грил в рамките на Lidl Grill Fest.

Събитието ще се състои в столичния Южен парк 2 от 16.00 ч. на 27 август. За доброто настроение на гостите ще се грижат водещите Мария Силвестър и Александър Сано. Акцент в музикалната програма е изявата на популярната британска група Stereo MCS.

Шест отбора, подбрани предварително, ще демонстрират на живо уменията си по гриловане на месо, подготовка на салата и разливане на бира. За всички гости компанията е предвидила много игри, забавления и музика. Почитателите на грила могат да се запишат за участие в турнира на www.grillmaistor.bg. Тази година "Лидл" предизвиква не само грил майстора, но и цялата компания. Състезателите могат да се записват за отборно участие в компания от четирима - грил майстор, бира майстор, салата майстор и парти майстор, или самостоятелно като изберат своята роля в грил отбора. В турнира ще се включи и миналогодишният отбор-първенец - "Лудия, Мич и Чичо", за да се опита да защити титлата си. Повече подробности за условията за участие в състезанието:

www.grillmaistor.bg.

Състезателите ще мерят сили в няколко категории - гриловане на месо, подготовка на салата, разливане на бира и парти обстановка. Експертните умения на състезателите ще се оценяват от жури в състав: Иван Манчев, Таньо Шишков, Явор Янакиев - 100 Кила, и кулинарен блогър.

Предвидени са множество активности и игри, както и привързани издигания с балон. Всеки ще има възможност да се снима на специално изграден грил фото-кът с грил компанията от рекламния клип на "Лидл". Забавлението ще се пренесе и сред децата с кът за грил, face painting и батути.

В чест на грил компанията за всички присъстващи ще има различни награди и изненади.
 
Повече информация за "Лидл" - на:

Facebook.com/lidlbulgaria
Instagram.com/lidlbulgaria