Двама легендарни музиканти ще гастролират в "Клуб Нюз" по "Нова телевизия" от 9.30 ч. утре и след Неделната киновечер.

Стинг (Sting), когото ще видим сред хедлайнърите на фестивала Arena: Muzika 2011, ще разкрие тайната на щастливия си брак с Труди.

Джо Кокър (Joe Cocker), чийто концерт предстои в столичната зала "Фестивална" на 28 май, ще сподели как успява винаги да е N 1.

Известните определено се "потрудиха" да не ни бъде никак скучно напоследък, обясниха от екипа на предаването. За зрителите ще бъде осигурена ВИП-карта за рождените дни на поп-фолк певицата Ивена и "Мисис България" - Елена Караколева. Ще стане ясно кои са новите надежди на модния подиум. Докъде може да стигне Славена, има ли модни гафове в "Сипвай бавно" и в каква роля влиза Азис в най-новия си клип? Ще бъде потърсен отговор на въпросите как поп-фолк певецът Константин се пристрасти към адреналина, страх ли го е от мотори и защо звездите тотално се побъркаха по извънземните.

"Клуб Нюз" ще ни направи свидетели на най-грандиозния скандал в модните среди. Ще разберем защо и как наш модел реши да съди гръцка телевизия. Ще бъде разгледан пореден случай, свързан с излъгани надежди и липса на всякакъв професионализъм.

Този път обаче потърпевшите - в лицето на Цвети Стоева, са решили да не чакат, а да вземат нещата в свои ръце.

Навръх 1 май ще проверим защо чужденците си позволяват да подценяват българския труд, издадоха от екипа на предаването.