Дамската формация d.vine ще превземе сцената на столичния Joker's Club (под Моста на влюбените до НДК) в 22 часа днес.

Концертът е в рамките на международната конференция SeeMe6. d.vine посвещават събитието на Валентин Вучков – един от най-обичаните ни музиканти, който ще е винаги в сърцата на всички, докоснали се до музикалната магия на Joker's, обясняват от мениджмънта на състава.

Групата обещава кавъри на любимите си поп, фънк и фюжън парчета в динамично женско изпълнение. В d.vine понастоящем са Ирина Нинова–вокал, Ана Кънева–китара, Деси Петкова-Sun Dessi– ударни, Албена Арсова – клавишни и Поли Петрова – бас.

Както MySound.bg вече писа, d.vine се събират през 2009 по повод официалното дипломиране на Деси Петкова-Sun Dessi. Залата на Нов Български университет се оказва тясна за любопитните фенове и приятели на момичетата по време на техния дебют на живо. Следват мобилни трансформации на състава, много репетиции и няколко изяви пред публика. Сцената определено се харесва на новата момичешка банда и й дава заряд за участие в нови проекти и желание за крои "бъдещи творчески планове".

d.vine са единствената изцяло женска формация у нас, свиреща поп, фюжън и рок репертоар. Проектът е създаден като група с постоянни музиканти и гост музиканти. Момичетата желаят да разгорещят музикалната ни сцена с богато сценично присъствие, нови идеи и стил на музикална интерпретация, превръщайки концертите в божествено забавление.

Билети: 5 лв. преди началото на концерта.

Още - на:

http://www.facebook.com/pages/dvine/173057636062269