Твърде вероятно е Пол Макартни (Paul McCartney) и Нанси Шевъл да си кажат официално "да", свивайки семейно гнездо през 2009.

Бившият битълс заживя официално с американската мултимилионерка половин година след драматичния развод с предишната си съпруга - Хедър Милс.

Преди да й предложи да се нанесе при него в Пийсмарш, сър Макартни поиска благословията на 4-годишната си дъщеря Беатрис, която е от брака му с Хедър.

Дълго време Стела, Джеймс и Мери Макартни бойкотираха връзката на баща си с Нанси, притеснени да не би бизнес дамата да помъкне музиканта към олтара.

Беа се съгласила накрая. Голямата дъщеря на Пол - модната дизайнерка Стела, също склонила, но срещу изричното предупреждение да не бързат с венчилото.

Доскоро Нанси прекарваше всеки уикенд в имение в Източен Съсекс, купено от Макартни като сватбен подарък за първата му жена - покойната вече Линда. В момента обаче двамата живеят заедно.

"Те изградиха стабилна връзка за кратък период, стоят добре един до друг и се гледат влюбено, така че е съвсем възможно да вдигнат сватба, при това - скоро", споделя близък до двамата пред "Сън".     

Шефката в центъра на транспортен бизнес за 250 милиона долара и член на борда на директорите на градския транспорт в Ню Йорк, част от компанията "Метрополитън Транспортейшън", и басистът и вокалист на Битълс захванаха роман от по времето, когато Пол бе в бракоразводно дело с Милс.

По подобие на предишните две жени на сър Макартни  - покойната вече Линда, и Хедър, Нанси е отдадена на благотворителност, което допълнително сродява двете души.