Приятели сватосват пеещия ТВ водещ Драго Драганов с шоколадова македонска певица, съобщи Интернет порталът „БГ естрада”.

Засега само като за сцената, но нищо не се знае за в бъдеще.

Преди няколко дни българинът бе поканен да пее на частно парти в клуб „Веки” в Скопие, Македония, където се запознал с екзотичната перла.

Тя се нарича Джени О Кело и е негърка по произход – баща й е от Гана, но е родена в Македония и никога не е ходила в Африка. Пищната красавица е с доста мощен глас и в момента набира популярност в западната ни съседка. Тя вече подготвя дебютния си албум с известния македонски композитор Орце Зафировски, който всъщност е сватовникът й с Драго.

В началото музикантът подхвърлил на нашенеца да изпее заедно с напращялата мома букет от няколко народни песни, след като той представил две от изпълненията от последния си албум „След теб”, излязъл на пазара съвсем наскоро.

„Стана суперкупон и Орце реши да ни напише негова авторска песен за мен и Джени. След две седмици ще пътувам отново, за да чуем демото и да умуваме над проекта”, сподели пред „БГ естрада Драго Драганов.