"Songs For Swingin''" на Франк Синатра (Frank Sinatra) ще бъде представен в предаването за концептуални албуми "Картини от една изложба" по програма "Хоризонт" на БНР след новините в 21 часа довечера.

Вокалистът изпада в застой в началото на 50-е години на миналия век след успехите си през 40-е години, когато е обект на мания, подобна на тази на Битълс (The Beatles) през 60-е, запълвайки емоционалната празнина сред момичетата и жените по време на Втората световна война.

Тогава на продуцента Voyle Gilmore от Capital Records му хрумва идея да обедини два таланта – на Синатра на диригента Nelson Riddle.

През март 1953 Voyle предлага на Alan Livingston - вицепрезидент на фирмата A&R към Capitol Records, да даде шанс на певеца като подпише договор за 7 албума. Първият запис, осъществен на 30 април същата година, надминава всички очаквания – Nelson Riddle се оказва най-подходящият диригент за вокалния маниер на Синатра. Така те подготвят повече от 200 песни, анонсира водещият на предаването Сергей Шишов.

В четвъртия албум от тази поредица Франк представя своята светла страна, от него струи ведро чувство и дързост.

Той обединява всички песни под знака на радостта от любовта.