И тази година най-новите постижения сред скъпите и известни марки хай-фай конфигурации ще бъдат покзани пред ценители на HI-FI EXPO София.

Най-популярните имена в творенето на тази феноменална техника ще се срещнат на изложението, по традиция за три дни, за да сравнят качества, дизайн и нововъведения. Мястото – доказано най-доброто за подобен тип изложби – в 23 стаи на Гранд хотел "София", от 22 до 24 ноември.

HI-FI EXPO София вече е част от ритъма на модерния живот на столицата, посетен от над 15 000 фенове на HI-FI техниката - стереосистеми, тонколони, CD плейъри, DAC, усилватели, предусилватели и процесори, проектори и екрани, плазмени и LCD екрани, аудио- и видеосървъри, грамофони, акустичен дизайн, домашно кино, професионално аудио-видео оборудване.

Тази година ще бъдат представени последните модели за 2013, ще дебютират нови носители на награди за дизайн и качество и пионери сред супермодерната модификация. Ще бъдат показани ръчно правени и патентовани в България концепции и технолоигии, незабравими комбинации от изцяло цифрови аудиоизточници като музикaлни Hi-Fi сървъри и плейъри, с класически аналогови Hi-Fi усилватели и озвучителни тела, хибридни усилватели от Hi - End клас. Техника от достъпна до зашеметяваща цена и клас.

За първи път през 2013 ще бъде проведен и конкурс с оценката на експертен съвет и конкурс на публиката, в който изложителите ще се надпреварват в категориите за атрактивност, звук/картина, практичност и иновативна технология.

Посетителите на изложението ще участват и в томбола с голяма награда.