Промоционалните билети за седмото издание на фестивала Drum And Jazz са свършили, информираха традиционните организатори на престижния форум - H.M.S.U.

При това - без дори да са ясни всички участници в афиша на събитието. 

След като стана ясно, че водещи гости на фестивала ще бъдат английската сензация Utah Jazz  (Юта Джаз) и уникалният български проект Бalkansky в състав: Теодосий Спасов, Янка Рупкина, Иво Христов, Иван Георгиев и Иван Шопов (Cooh), един от най-често задаваните въпроси към организаторите беше дали ще има още артисти.

Отговорът от страна на H.M.S.U. не закъсня. Към списъка с гостите за 17 ноември беше добавена чаровната Alis (Subeena) (на снимката), която е с българо-италиански корени, но идва директно от Острова. Израстнала във Великобритания, Сабина Пламенова има зад гърба си издания за лейбълите Planet Mu и Opit, a работата й с артисти като Jamie Woon, Om Mas Keith и Surgeon, говори достатъчно за нейния талант.

Както MySound.bg вече извести, залите в столичния парти център "4 км" отново ще бъдат тематично разделени като пространства за дръм и за джаз. Освен музикална, ще има и културна част, подготвена от екипа на ММУУЗЗАА. Седмото издание обещава разнообразна програма, качествен звук, светлинни ефекти, невероятна декорация и редица други изненади, които ще предложат домакините от H.M.S.U.

Освен вече обявените участници, в събитието - на прав такт, ще скочи и цялото крю на H.M.S.U. в лицето на Acidtrip, Cooh, EXo, Konspirator, Mocks, Ogonek, Targy, което се случва все по-рядко на територията на България поради изключително натоварената програма на артистите.

Началото на партито е 21:00ч.

Билети на цена от 15 лева - чрез разпространителната мрежа на www.Eventim.

В деня и на място цената на пропуските става 25 лева.

Още - на:

www.hmsu.org
www.facebook.com/DrumAndJazz
pr@hmsu.org