Върховният съд на Ел Ей парафира официално споразумението за настойничество между Бритни Спиърс (Britney Spears) и бившия й съпруг - Кевин Федърлайн (Kevin Federline).

Актът обаче не дава подробности, точно както бе анонсирал говорителят Алън Парачини.

Стана известно, че властите са удовлетворили настояването на Кевен Спиърс да изплаща не 15 хиляди, а 20 хиляди долара.

Срещу това Федърлайн запазва самостоятелно настойничество над синовете - 2-годишния Шон Престън, и Джейдън Джеймс, който е на една година.

Бит Бит получава право да ги посещава два пъти седмично и да нощува с тях веднъж в рамките на седем дни. Съществува и опция времето, което изкарват заедно, да се увеличава.

Тя се задължава да плати хонорара на адвокатите на някогашния си мъж. Сумата е 250 хиляди долара, конкретизира комисар Скот Гордън.

"Победа и хармония за цялата фамилия" - така Лара Уосър определи края на процеса от името на вокалистката още миналата седмица.

Певицата е изключително доволна от това съдебно решение. Тя е на седмото небе, че е тропосала малчуганите на бившата си половинка.

Вокалистката обиколила с приятелки няколко нощни заведения, като почерпила по случая де що посетител се изпречил на пътя й, донасят вкупом пред таблоидите от нейното обкръжение.   

Спиърс изгуби настойничеството на децата през януари след два кратки престоя в болница за психиатрични изследвания.

Двамата с Кевин се разделиха през 2006, официално разтрогнаха брака си през 2007.