Съдът нареди на Бритни Спиърс да се подложи на серия тестове за наркотици и да наеме инструктор по поведение на родителя, за да помогне на поп певицата да отгледа децата си заедно с бившия си съпруг Кевин Федърлайн.

Това стана след изслушването в началото на седмицата по делото за попечителство между Бритни и Кевин над двамата им сина - Шон Престън и Джейдън Джеймс.

"Съгласно представените доказателства съдът смята, че става въпрос за честа и продължителна употреба на забранени вещества и алкохол от ищцата", се казва в решението на съда.

В отговор във вторник вечер Бритни излезе да купонясва до разнни зори по клубовете, като избра два от тези, пред които папараци денонощно дебнат известни личности.

Присъстващи в единия клуб твърдят, че тя танцувала върху маса, сложила си черен чорап на главата вместо шапка, за да изглежда по-секси и направила лудо шоу на всички.

На излизане видимо пияната певица се спъваше по пътя към колата си.

След като мениджмънтът и адвокатът й я напуснаха Бритни потърси нов юрист, но реши да го уволни само ден по-късно по неизвестна причина.

Все по-упорити стават слуховете и свидетелствата, че певицата страда от булимия и ту гладува, ту се тъпче до смърт и после повръща.

Тези дни личната й асистентка Али Симс призна, че Бритни гладувала три дни преди да излезе на видеонаградите на "Ем Ти Ви".