Третото издание на фестивала "Spirit Of Burgas" изгря на хоризонта над черноморския бряг, като обещава да бъде още по-атрактивно от предишните две.

Както "MySound.bg" вече огласи, събитието е между 13 и 15 август, събирайки над 100 изпълнители на 7 сцени. Най-добрите български артисти ще се изявят наред с някои от най-големите световни музикални звезди.

Интересът към феста е огромен, местата за пребиваване в града и околностите привършват, а мнозина се чудят къде да нощуват и как точно да стигнат до мечтания купон.

Шансове има все още, успокоиха от Община Бургас.

Фестивален къмпинг
:

Появата на къмпинг се ползва с изключителен успех през миналата година, което мотивира организаторите този път да бъде още по-голям и още по-добре уреден. Разположен в очертанията на самата фестивална зона, той разполага с вълнуващата гледка към морето, което е на няколко крачки разстояние от палатките. Освен плажа на 24-часово разположение на къмпингуващите са и храна, душове, гардероб за съхранение на ценни вещи и едно от най-важните неща ... всички фестивални сцени в непосредствена близост. За повече подробности, посетете сайта на фестивала www.spiritofburgas.com

Варианти за настаняване:

В града има много хотели и частни квартири, както и два големи къмпинга в околностите. Докато някои от хотелите предлагат най-високо качество услуги на високи цени, евтино настаняване може да бъде намерено в малки частни хотели в покрайнините. Могат да се използват услугите на агенции за недвижими имоти и да се наеме апартамент или стая в центъра на достъпни цени.

Как се стига:

Със самолет

Бургас се намира на 15 минути път с автомобил от летище "Бургас". "Wizz Air" има директни полети от "Лондон Лутън", а Кралските авиолинии предлагат директен полет от Манчестър. Има и много чартъри през летния сезон на "Balkan Holidays", както и всекидневни полети от София до Бургас.

С влак

ЖП гарата на Бургас е свързана с всички части на страната. Експресен влак стига до София за по-малко от 6 часа. Също така има влакове от Прага, Братислава и Букурещ.

С автобус

Централната автогара е разположена в близост до ЖП гарата в центъра на града. Има автобусни линии до всички големи градове на страната, включително и столицата. Също така има линии от/до Гърция, Италия, Германия и Франция. Много частни превозвачи осигуряват транспорт до градовете и курортите на Южното и Северното Черноморие. Има също и редовен градски транспорт – автобуси и маршрутни таксита.

С автомобил

Лесно и приятно е да се шофира от съседните страни:

Букурещ-Бургас 4 часа
Истанбул-Бургас 4 часа
Скопие-Бургас 7.30 часа
Белград-Бургас 9 часа
Атина-Бургас 12 часа

Полезни връзки
:

www.spiritofburgas.com – официален уеб-сайт на фестивала

www.burgas.bg
– официален уебсайт на град Бургас

www.balkanholidays.com – туристическа агенция

www.eufest.com – агенция за осигуряване на фестивален транспорт


Билети:

ПРЕДВАРИТЕЛНА ПРОДАЖБА:

Еднодневен фестивален билет – 50 лева (25 евро)
Тридневен фестивален билет – 120 лева (60 евро)
Билети за къмпинга – 30 лева (15 евро)

НА ВХОДА НА ФЕСТИВАЛА
:

Еднодневен фестивален билет - 60 лева (30 евро)
Тридневен фестивален билет - 140 лева (70 евро)

Билетите са в продажба онлайн в мрежата на Еventim.bg.

Основен партньор на "Spirit Of Burgas" тази година е най-продаваната немска марка бира в света и в България - "Beck’s". Подкрепата на най-значимите музикални събития е част от философията на логото. То има своя собствена музикална платформа – "Beck’sperience", чрез която традиционно партнира на най-добрите имена от световната и българската музика. По този начин предоставя на феновете си забавление на безкомпромисно високо ниво.

Марката доведе Лени Кравиц (Lenny Kravitz), Снууп Дог (Snoop Dogg), Джон Дигуид (John Digweed) и много други у нас само за последните две години.