Бляскава. Стилна. Завладяваща. Такава беше промоцията на видеоклипа на Теди и Тени (Teddy & Tenny) към песента "Eyah", която се състоя в "Sofia Live Club" снощи.

Както "MySound.bg" вече подчерта, това е парчето, с която дуото се класира на седмо място в конкурса на ЕСМузиката срещу бедността”. В него взеха участие над 250 песни от 20 държави.

Кадрите се отличават с изчистена, различна от наложилата се в българските клипове визия, която подсилва посланието на песента. Във видеото присъстват снимки от хеликоптер и подводна камера. Режисьор е Андерей Хадживасилев, а оператор - Борис Славков от филмово студио "Revive Vision". Медиен партньор е Vbox7.com.

Гостите на събитието имаха възможност не само да видят премиерата на клипа на атрактивния дует, но и да чуят няколко негови изпълнения, сред които и авторски парчета на български и английски език. Топлият и плътен тембър на Тени и нежният глас на Теди се допълваха невероятно, а с харизмата и очарованието, което излъчваха, успяха да завладеят публиката в елитния столичен клуб. "Това е проблем, който става все по-сериозен, не само в България, в Африка, а и по целия свят. Но ако се обединим и всеки направи нещо срещу бедността, можем да променим това. Нашият начин да помогнем, е музиката, и се надяваме посланието на песента да въздейства и да достигне до повече хора", обясниха младите изпълнители за бедността.
 
Теди Славчева е от Добрич. С нигериеца Тени Омеде се откриват се в град Варна, където двамата творят заедно вече две години. Техен вокален педагог е Атанаска Липчева от вокално студио Angel Voices, с която работят от две години и половина. Печелили са призови места от национални и международни конкурси и се класират на полуфинала на "ЕвроБГвизия" 2009.

Тандемът даде сериозна заявка не просто да се появи на голямата българска поп сцена, но и да й придаде по-различен привкус, визия и звучене.