Много музикални изкушения ще предложи третото издание на новото лайфстайл предаване на bTV - Cool... T,  по bTV тази събота.

Зрителите ще видят откровено и забавно интервю с една от най-известните певици у нас – Теди Кацарова. Красавицата за първи път се престраши да покаже гаджето си - гръцкия бизнесмен Димитрис, пред продуцента Емил Дилчев. Как една звезда готви грис халва за своя любим и колко ласки ще си разменят пред камерата, ще стане ясно в събота от 16.00 часа.

В студиото на Петя Дикова ще гостуват легендите от ФСБ. Китаристът Иван Лечев влиза в необичайната роля на водещ, за да интервюира колегите си Румен Бояджиев и Константин Цеков.

Диджей N1 в света – Армин ван Бюрен, даде интервю само за Cool...T, разкривайки защо е специална българската публика, как се става първи в света, как издържа между нощните партита и смяната на памперси и кога е дошло названието "транс музика". 

Как е написана песента от филма "Козият рог" – в разказ от първо лице, зрителите ще видят сина на незабравимата Мария Нейкова.

Певецът Дичо си търси двойник. Какво се иска от кандидат-имитаторите и какво прави гаджето му Карина, ще разкаже самият музикант. Специално интервю от Чехия с татуирания кандидат-президент, новини от Холивуд за Деми Мур, Том Круз и Риана (Rihanna) още в предаването.
 
В седмицата, в която конклавът се събра, Боби Лазаров ще срещне аудиторията с човек отвътре, от сърцето на Ватикана – органистът на Папата.

Защо ретрото е модерно – за роклите на точки, късите жилетчици и кокетните шапчици, в атмосферата на суинга и рокабили културата ще се потопи Марина Евгениева

Cool... T се излъчва по bTV всяка събота от 16.00 до 17.30 часа.