Предаването "Черешката на тортата" започва по "Нова телевизия" от 20 часа днес.

Медията е готова да посрещне най-цветното и вкусно лято с букет от колоритни личности, готоми да забъркат коктейл от забавления и кулинарни умения.

Артисти, спортисти, любимци от екрана и дори политици ще демонстрират повече от един талант в името на шоуто. Сред първите, престрашили се да домакинстват в  ефира, са Иван Лечев, Димитър Ковачев-Фънки (двамата на снимката), Вики Терзийска от Мастило, Свилен Ноев от Остава, Райна, Графа, Божана Филипова, Маги Желязкова, Дим Дуков, Евгени Минчев, Сашка Васева, Цветелин Кънчев, Георги Мамалев

По един от тях ще приема в дома си четирима други също известни и забавни персони всеки ден от понеделник до петък. В края на работната седмица с гласуване помежду им ще бъде излъчен носител на почетния плакет за перфектен домакин. Според правилата на играта, той - перфектният, ще трябва да защити не само качествата си на кулинар, но и умението да забавлява, да бъде интересен и провокативен за своите гости, различен и нестандартен.

До знаменитостите през цялото време в ефира на "Черешката" ще има едно-единствено лице: готвач-консултантът.

Епизод 1 представя: тежкия рок срещу турбо- фолка: сблъсък на идеи с много смях и настроение...

Герои са Димитър Ковачев-Фънки, Иван Лечев, Крум Савов, Маги Желязкова и Сашка Васева.

Още когато Фънки разбира, че негов гост ще бъде Сашка, конфликтът е налице, не крият от мениджмънта на предаването. От своя страна, поп-фолк певицата е много притеснена, че Фънки няма да я приеме и ще я обижда много сериозно...

Рок промоутърът подготви арменска кухня, като постоянно наричаше лошите неща с името на Сашка Васева, или, както той реши да й казва, - Александра Васева.

Първата вечеря минава много динамично. Изпълнителката е подготвила изненада за Фънки, която той отказа да приеме в началото, но тя настоява. Сашка изпълнява "Аве Мария" на ухо на рокаждията, от което всички са  много приятно изненадани. Но най-изненаданият - самият Фънки...

Двамата много се сближиха в следващиге няколко дни. Оказа се, че и двамата обичат да си хапват тлъсто и мазно месо, предпочитат всичко, което е калорично, и не понасят никакви диети. В последния ден, когато домакин е Сашка, тя изпълнява за Фънки специален ориенталски танц на стол, подпряла се с един крак върху корема му.

Двамата споделят, че са променили мнението си един за друг, че ще им липсват тези вечери и че те им останан спомен за за цял живот.