Тази година големият празник - Цветница, е на 17 април, неделя, точно седмица преди Великден.

По случая решихме да ви изненадаме, като направим и излъчим седмото издание на The Colours Of Drum Аnd Bass на живо от столичния клуб Inside, съобщиха от H.M.S.U.

Вход - 5 лева, 18+

Форматът на предаването се запазва - то ще прозвучи на познатия адрес в интернет, а за тези, които желаят да се присъединят към нас на живо - добре дошли, приканиха организаторите. Събитието ще се излъчи на живо в интернет както винаги през HMSU Radio. В програмата е цялата палитра на дръм-ен-бейcа.

Начало 22.00. ч..

http://hmsu.org:8000/listen.pls

Поредицата The Colours Оf Drum Аnd Bass се ражда по идея на Targy през есента на 2010, набирайки бърза популярност. Той е добре известен като заклет фен на дръм-ен-бейса, един от основателите на H.M.S.U. Приятелите му го познават като човек с отлично чувство за хумор и неповторим темперамент, който печели симпатии от първа среща.

http://www.facebook.com/targy | http://www.soundcloud.com/targy

Konspirator е движеща сила за родната дръм-ен-бейс сцена. С ентусиазъм и пословична упоритост, Мартин успя да постави България на световната дръм- ен- бейс карта. Известен е в цяла Източна Европа с първокласните си умения зад пулта, с които спечели уважението и на най-взискателните. Винаги отзивчив и добронамерен към партньори и конкуренти, Мартин е уважаван от публиката артист - с неповторим чар и перфектна музикална селекция.

http://www.facebook.com/konspirator | http://www.soundcloud.com/konspirator

Технократ-меломан, EXo е забъркан в турбулентния клубен ъндърграунд над 10 години. Познат като посланик на дъбстеп вълната в България, един от организаторите на HMSU партита и основател на лейбъла MIRIZMA, той се чувства уверен в целия спектър на електронната музика. Далновиден селектор и пионер на нови музикални течения, той разгръща напоследък интереса си към футуристичните превъплъщения на модерния дръм-ен- бейс, откривайки неочакваните хоризонти на дръмстеп, IDM и аутономик.

http://www.facebook.com/dub2exo | http://www.soundcloud.com/larodi

Hard Music Аnd Sounds United (H.M.S.U.) е българско дръм-ен- бейс движение, което започва своето неформално съществуване през 1999. Основните цели на организацията са популяризирането на дръм- ен-бейс музиката, както и приобщаването на нови слушатели към публиката на организираните от нея събития.

Inside e улица "Леге", зад хотел "Рила".