7 Kings The Family Of Gipsy Kings препълниха с фенове и с горещи ритми столичната и морската "Ла Кубанита".  

Както MySound.bg своевременно огласи, екзотичните музиканти пристигнаха в България по покана на популярната верига за изява на сцените в София и Свети Влас. Двете заведения се оказаха тесни да поберат всички желаещи да видят и чуят кралете на фламенкото. В Свети Влас дори бе необходима допълнителна охрана за събитието, което се разпростря и на плажа пред клуба.

Музикантите изпълниха десетки от любимите на няколко поколения хитове. "Bamboleo", "Baila Me", "Amor Mio", "Djobi Djoba", "Volare", "Habla Me" и много други предизвикаха вълна от екстаз сред гостите.

Темпераментнrият репертоар на южняците изправи всички на дансинга за няколко часа. "Винаги се стремим да предлагаме интересни и атрактивни програми, които не могат да се видят навсякъде. Специално това гостуване го планираме от доста време и сме щастливи, че най-после го реализирахме. Изживяването беше неописуемо", повториха целите си от управата на заведението.

Третият обект от бранда - бар La Cubanita Beach в Слънчев бряг също предложи много големи имена в програмата си до сега. През юли в новия хит на плаж "Какао" гостуваха Емил Ласария, DJ Карлос Галярдо, Ларис и Адриан Сина.  Ново съзвездие се очаква през август.

След Том Боксер и Морена, които се изявиха там, предстоят гастроли на Ice MC (12 август) и DJ Sash, чието участие се отложи за 19 същия месец.