Всички фенове на рок музиката могат да вдигнат чаши бира за наздравица, тъй като това лято ще се лее рок. Една от най-енергичните и автентични рок-ен-рол групи на процъфтяващата британска сцена The Jim Jones Revue ще се представят пред феновете в последния ден на Spirit Of Burgas, неделя, 5 август, съобщиха организаторите.

"Преките наследници на Джери Лий Луис", които българските меломани вече познават, се срещат през 2007 в един бар в Лондон и само година по-късно издават първия си албум. Взискателната критика на Острова ги прегръща, а сред горещите им фенове са Oasis, Motorhead и Ник Кейв. Сега, в разгара на работата по трети албум, The Jim Jones Revue взривяват най-силните европейски летни фестивали и за щастие на феновете, идват и на Jack Daniel's Рок Арената на Spirit Of Burgas.

Тази година, Jack Daniel's ще представи на феновете 17 групи, от които 13 ще се качат на Арената за първи път в 5-годишната история на фестивала. Сред специалните гости от чужбина са две групи от Великобритания, една от Италия и една от Румъния.

Култовите български рок групи, които определено нямат нужда от представяне - Контрол в оригинален състав с Кольо Гилъна, Светльо & The Legends, Милена, както и всеобщи любимци като Остава и горещите имена в ъндърграунда – Last Hope, Vendetta, Odd Crew, Downslot. Към тях се присъединяват и интересни явления като Номадия, бургаската гордост Силует и парти животните Pirahna, Cut Off и Redound.

Леле, како, какво ни чака това лято!