The Smugglers Collective отново включват своята машина на времето, наречена Smugglers Swing Club, за поредното завладяващо пътешествие, което ще се състои на 12 декември.

Събитието е в столичния клуб Mixtape 5, където за пореден път ще се отвори порталът към ерата на суинг, джаз, рок-ен-рол и електро суинг музиката. Специалното издание на парти поредицата обещава да е много коледно и изпълнено с предпразнично настроение.

Зад пулта, разбира се, ще са диджеите от The Smugglers Collective, които ще върнат гостите към годините, когато суингът, и ритъм-ен-блуса и рок-ен-ролът са доминирали класациите, a към края на вечерта ще навлязат с пълна сила в 21 век с електро суинг, който е новата винтидж мания в цял свят. Ще бъде обърнато специално внимание и на любимите на всички коледни хитове от 40-те и 50-те години.

Организаторите са предвидили традиционния си винтидж будоар, където гостите ще могат да се преобразят посредством ретро прически и грим, направени от професионалисти. Посетилите партито ще имат възможност да си направят и коледна снимка за спомен в оригинален празничен декор. По време на събитието прекрасните танцьори от Lindy Hop Bulgaria ще представят зареждащи хореографии и ще нажежат обстановката на дансинга.

Предстоящото издание на Smugglers Swing Club отваря врати за всички почитатели на винтидж емоциите в 21.00 ч. на 12 декември. Стартът на суинг треската ще бъде даден в 22.00 часа. Входът е на цена от 10 лева, без предварителна продажба на билети.

The Smugglers Collective са подготвили главозамайващи изненади и експлозивни концерти за следващите събития с марка Smugglers Swing Club.

Събитието във Фейсбук:

https://www.facebook.com/events/531387710344390