Задават се най-големите празници, а с това и най-щурите купони.

Нашумелият клуб "The Cotton" в Студентски град, София, не прави изключение.

Домакините от заведението организират седемдневна коледна фиеста за всички столични купонджии, която започва още на 14 декември с парти на Техническия университет. На следващата вечер - 15 декември, засуканите студентки отново ще са в центъра на купона, когато УНСС организира специално афтърпарти там под надслов “Аз помогнах”. Това е мотото и на коледния благотворителен концерт, организиран от учебното заведение, в помощ на децата, лишени от родителски грижи от училище “ Даскал Ботьо” в град Калофер. Той ще се проведе няколко часа по-рано в аулата на УНСС.

Сряда е нощта на звездите. На 16 декември управата на клуба и радио "Романтика" са обявили коледно парти "Авантюра".

Атракцията на вечерта безспорно ще бъде участието на Тони Стораро, който ще връчи някои от големите награди на медията - романтична вечеря за двама в елитния столичен ресторант „Той и тя”, придружени от личен шофьор и лимузина на "Мобилмания", както и уикенд за двама "авантюристи" в популярен курорт в България.

За доброто настроение ще се погрижат и атрактивните снежанки тази зима – шоу "Dangers". Сред специалните гости ще е и новото лице на радио "Романтика", както и най-красивия „ангел” от второто действие на „Новата авантюра”- Ина. Дамите ще имат възможност да намажат за празниците  козметика, предоставена от генералния спонсор на събитието – козметика "Classics". Всичко това ще бъде гарнирано с приказна коледна украса, забавни игри, празнично настроение и много любов.

Веднага след коледната среща с Тони Стораро, на 17 декември, четвъртък, клубът кани всички фенове на балканската музика на “Коледно Балканско парти”. Веселбата ще започне в 22.30ч., и ще предложи горещи коледни промоции за всички клиенти.

Новогодишен куверт на човек на сепаре-  80 лв., маса или бар – 40 лв.

Можете да резервирате своето място на официалния сайт на "The Cotton Club" (www.cottonclub.bg) или на телефон 0888 71 04 71.