Тоника СВ, Джина от Трамвай N 5 с дъщеря си Мартина и тенорите на ансамбъл Българе пяха благотворително в "Шератон" снощи.

Шефът на разузнаването ген. Кирчо Киров бе сред най-активните дарители на благотворителния бал на "Lions Club" СофияСв.Йоан”, който събра 13 700 лв. По време на търга, чиято кауза бе закупуването на диагностичен апарат за болницата за деца с церебрална парализа „Света София”, разузнавач N 1 откупи немски сребърен поднос от началото на миналия век за писма и покани, съобщи "ВИП Комюникейшън". Гостите наддаваха и за уникална бутилка  уиски – лимитирана серия от 100 броя, закупена от благотворителния търг на принц Чарлз.

Както "MySound.bg" извести, президентът на клуба г-н Константин Иванов и секретарят Георги Върбанов посрещнаха над 150 гости от бизнеса и политиката, сред които бе Иван Тодоров, собственик на изба "Todoroff", шефът на ансамбъл Българе Христо Димитров, собственичката на сладкарници „НеделяРадослава Минчева, шефът на "Международен транспорт и туризъм" Григор Григоров, който ще бъде следващи президент на "Lions Club".

Изпълнителният директор на „Diamonds International Corporation” - г-н Мартин Кунтер, се включи в даренията с уникална химикалка с брилянт, а водещият на „Колелото на късметаРумен Луканов допринесе за каузата с благотворителна игра, от която бяха спечелени 4300 лв.

Към събраните от вечерта средства са добавени и тaзи от Коледния бал на "Lions Club" – 4 500 лв, така общата сума е 18 200 лв., които ще бъдат официално дарени до дни на болница „Света София”. Това обаче е само половината от необходимите средства за купуване на медицинската апаратура, която е крайно необходима за болните от церебрална парализа деца.

Вечерта започна с поздравителни слова от г-н Иванов, д-р Чавдаров - директор на болница „Св.София”, бе прочетен и поздравителен адрес от зам.-кмета на София г-жа Албена Атанасова.

Сред гостите бе и бившият шеф на "Магистрална полиция" полковник Красимир Занев, журналистката и PR Патриция Кирилова, звездата от Трамвай N 5 Джина Иванова, която направи дует с гласовитата си дъщеря Мартина, почти цялата група Тоника СВ Милица, Ралица и Драго (на снимката), Тримата тенори на ансамбъл Българе. Всички те се включиха благотворително в програмата на бала. Водещи на вечерта бяха Нина Никол и Дачо от "Аламинут".

Събитието бе подкрепено от "Белведере", "Skyy Café", "Изола Инвестмънт" и много други.