Британците Trevor Moss и Hannah-Lou няма да участват в първия първия концерт на Tori Amos (Тори Еймъс) у нас.

Както MySound.bg нееднократно информира, американската изпълнителка пристига по покана на EventEase за изява в зала 1 на НДК довечера.

Tori ще излезе на сцената заедно с нейния Bösendorfer 280 в 19.30  ч. Вратите отварят в 19.00 часа, малко преди именитата гостенка да представи пиеси от своя актуален албум "Unrepentant Geraldines", както и някои от най-популярните си  парчета, сред които "Cornflake Girl", "Winter" и "A Sorta Fairytale".

Подгряващият дует Trevor Moss и Hannah Lou няма да присъства, а решението за това е на самите артисти. Причината е невъзможността им получат руски визи на време и отмяната на датата на концерта на Tori в Украйна, вследствие на което се е получила доста голяма пауза в графика им, което пък - от своя страна, довело да решението им да не присъстват на концертите на Amos в Румъния, България и Турция.

Червенокосата изпълнителка от няколко седмици обикаля Европа,  омагьосвайки публиката с чисто новата си музикална рожба, която се появи на 13 май. Преди 3 дни официално бе пуснат и най-новият сингъл от "Unrepentant Geraldines" - "Promise" (обложката на снимката), дует на Tori с дъщеря ѝ Tash. Песента е емоционална балада, разказваща за сложните взаимоотношения между майка и дъщеря. Тази лична изповед ще можем да чуем в соло вариант довечера в зала 1 на НДК.

Билети в "последния момент" ще може да намерите на касите на Билетен център на НДК до 19.30 часа или на входа на самата зала.

Билетите за дебютния концерт на Tori Amos в София са в продажба в Билетен център на НДК, онлайн и в цялата страна в мрежите на Еventim.bg и Ticketprotal.bg на цена от 50, 60 и 70 лв. за партер 1 и 90 лв. за оркестрината.

Следете събитието на: https://www.facebook.com/events/742375912450687/

Линк към "Promise":
https://www.youtube.com/watch?v=tLMe6uDfsB0&feature=youtu.be