Вече са ясни четирима финалисти във втория сезон на шоуто "България търситалант".

Зрителите на bTV избраха и следващите претенденти за титлата "УЕБ талант наБългария" – Станимир и Лора.

Третият тур от полуфиналите ще бъде излъчен от 20.00 ч. днес. С приближаването на големия финал страстите стават все по-нажежени. Какво се случва зад кулисите, феновете на предаването могат да проследят ексклузивно на живо на www.voyo.bg - първата легална българска онлайн платформа за разнообразно и ексклузивно видеосъдържание.

Третата десятка изпълннители, които ще се борят за титлата "талант на Бълагрия", ще предложи разнообразие от изпълнения. Зрителите ще видят истински ирландски танци, но представени от българи – формацията Келтски танц ще демонстрира умения по време на настоящето издание на шоуто. Момичето, което изглежда сякаш няма кости – Адела Димова, ще изуми журито и цяла България със своите йога изпълнения. Кристина Арабаджиева, впечатлила всички с своето изпълнение, отново ще накара аудиторията да затихне пред таланта й и да се докосне до космическия български фолклор. Футболистите Булсайтърс пак "ще скрият топката" на журито и публиката. Дълъг ли е пътят от Пловдив до Бродуей, ще се опита да отговори Алейдин Алиев. Една група впечатли журито със своето изпълнение на предварителните кастинги – Животвор ще излязат на сцената, за да се опитат да спечелят титлата "талант наБългария". Рап талантите от ХасковоХристо и Станислав, ще разсмеят още веднъж журито и публиката със своите рими. Момичето, което изуми всички със своя талант да танцува белиденс, въпреки че дори не е навършила девет години – Ивет Иванова, ще се качи на сцената, премервайки сили наравно с по-големите претенденти. Цигуларите Караджови от плевенското село Глава ще се опитат да оборят максимата "музикант къща не храни", като спечелят надпреварата.  Танцьорите от Пловдив Павлин и Явор също ще покажат своите умения в края на третия полуфинал.

Всички номера, поставени на сцената на "България търси талант", можете да видите на talаnt.btv.bg, а пълните епизоди - на voyo.bg.