Tri O Five събраха феновете си в средата на зимата с много топъл и емоционално презареждащ концерт в "Sofia Live Club" завчера.

Въпреки виелицата и снега, заведението бе пълно с хора, които искаха да усетят пулса на музиката.

А Майкъл, Тони, Десо и Илко намериха начин да ги стоплят и зарадват. Шоуто им беше изпълнено с усмивки, много хъс и енергия. Преплетените фънк, соул, ар-ен-би и джаз ритми накараха присъстващите да забравят всички сиви мисли, които ги бяха обсебили през седмицата.

Пред сцената беше пълно с танцуващи хора, усмихнати като деца. Почитателите на елитната ни формация се бяха понесли из топлите прегръдки на музиката. От сцената звучаха авторски парчета (сред които разбира се, и актуалното "Let’s Start Over") и интерпретации на парчета на рожденика Боб Марли (Bob Marley), Джордж Бенсън и Майкъл Джексън. Точно според общаното мото: "Good Music, Good People, Good Vibes".  Музикантите обявиха предстоящото заснемане на клип в Щатите, както и засилиха интереса и очакването за предстоящия албум.

Докато той излезе обаче, феновете ще могат да се наслаждават на музиката им както в "Sofia Live Club", така и в столичния клуб "The Big Apple".

Изявата на момчетата там е на 25 февруари.