Васко Кръпката, Милена Славова и Валди Тотев ще почетат паметта на един от най-големите наши трубадури – Георги Минчев, в последния ден от фестивала Park Rock Open Air в Созопол - 21 август.

Ветераните ще се изявят на сцената в летния театър. Чрез техния трибют ще се върнем към 60-те и 70-те, за да си припомним, че само една китара е достатъчна, за да види човек смисъла на живота, обясняват организаторите на събитието.

Ден по-рано във феста ще се включат родните купонджии Черно фередже, които ще забавляват гостите на града с хумористичните текстове на песни като "Ракийчице" и "Крали Марко". На 20 август ще е и сетът на Светльо Витков и неговите момчета - The Legends. В присъщия си шеговито-сериозен тон атрактивният музикант ще загрее с горещи парчета публиката в курортното градче. Без грам цинизъм, той ще загрее ушите и подпали джапанките в компания на загорели, в прекия и преносен смисъл, плажуващи на сцената девойки.

Билети могат да се купят през сайта на www.ticketpro.bg и в големите търговски вериги, както и в самия ден на концерта пред амфитеатъра.

Всяко дете, родено преди 21.11.1998, може да закупи (или да му купят) за себе си и за един приятел или приятелка общо 2 билета с 40% отстъпка.

Така на практика цяло четиричленно семейство може да дойде с 40% намаление, припомнят организаторите.