Рок, джаз, поп, соул – всичко това предлага сцената в Sofia Live Club до края на януари, обещавайки все така богат афиш и през цялата година.
 
Сезонът в популярния столичен клуб стартира с трибют на Лед Цепелин (Led Zeppelin) на 11 януари. Реверанси към знаменитата банда ще поднесат Лъчезар Косев – вокали, Даниел Елисеев – китари, Мартин Фритц – бас, Жоро Варамезов – ударни и Ани Свинарова - синтове и роял. След така успешния концерт през ноември, когато музиката на класиците звуча наистина както заслужава - топла и енергична, с магнитуда на природно явление и чистота на студиен запис, дойде време за нова среща, обясниха от управата на заведението. Предстои повече от 2 часа музика на живо, от дълбините и корените на блуса и твърдия рок, уникално съчетани в ритмите на Цепелин. Британските музиканти получиха наскоро лично от президента на САЩ - Барак Обама, Kennedy Center - награда за приноса си към американския народ. "Почитаме Лед Цепелин за това, че ни карат да се чувстваме млади. Те ни показаха, че група момчета, които не са в разцвета на силите си, също могат да къртят", добави в речта си стопанинът на Белия дом.

Е, българските групари са решили да посветят концерта си именно на това удостояване.

На 12 януари, след 22.00 часа, присъстващите ще се пренесат в света на поп музиката с електронна нотка, когато Любо Киров и неповторимите Живко Петров, Калин Вельов и Ангел Дюлгеров ще представят сет с електронно звучене, подготвен специално за това шоу. Идеите, които музикантите са подготвили, ще надминат и най-смелите фантазии, уверяват от Sofia Live Club. Самостоятелните проекти на Любо "Отново вярвам", "Забранена любов" и много други ще бъдат изпълнени с нови оригинални аранжименти. В репертоара е и съвместното парче на Любо и маестро Петров "Life Is Beautiful".

Програмата до края на януари:

17 януари - Етно с Милена Караджова - вокал, Христина Белева - гъдулка, Петър Миланов - китари, тамбура и Петър Йорданов-Бъни - кахон (19.00 ч.)
 
18 януари - Gravity Co. (22.00 ч.)
 
19 януари - Кикимора с Николо Коцев - (22.00 ч.)
 
20 януари - Latina/Дни на латино културата с DJ Alex & Dian (21.00 ч.)
 
23 януари - Victor Smolski Guitar Workshop - (19.00 ч.)
 
24 януари - High Time & Low Step, специални гости Маргарита Алексиева (MEY), Елена Кокорска и Димитър Льолев  (22.00 ч.)
 
25 януари - Белослава (22.00 ч.)
 
26 януари - Oстава (22.00 ч.)
 
27 януари  Latina/Дни на латино културата с DJ Alex & Dian (21.00 ч)

Повече информация за събитията в Sofia Live Club - на:

http://www.facebook.com/notes/sofia-live-club/january-2013/10152392693000151#!/pages/SOFIA-LIVE-CLUB/106829925995

www.sofialiveclub.com

http://www.youtube.com/watch?v=u68Ru1CRZqQ