След успешното първо издание през 2021 г., Хисарлъка Experience представя следващото си събитие, което ще превърне Кюстендил във фестивалния град на Югозападна България.  

Античната крепост "Хисарлъка" ще бъде място, пълно с музика, изкуство, детски забавления, вкусна храна и страхотни майсторски напитки от 15 до 17 юли.

Във второто издание на фестивала участват едни от най-добрите български музиканти. На сцената на крепостта ще се качат Стефан Вълдобрев и Обичайните заподозрени, Оратница, No More Many More, Иван Шопов с триото Trigaida, Dead Man’s Hat и Paraplanner. За доброто настроение през деня ще се погрижат диджеите Momo, Funktool и Mitachi.

Хисарлъка Experience е фестивал на преживяванията, който предлага на своите гости куп активности. В рамките на 3 дни ще има организирани майсторски класове, приключенски игри с награди за деца. Зоната за отдих в бохемски стил ще предразположи всички да прекарат спокойни и забавни дни сред природата, уверяват организаторите Collective Crew.

Посетителите ще могат да се докоснат до изкуството на български артисти на Handmade Вazar. Местни художници ще представят своите творения, а всеки ще може да остави своят почерк в историята на Хисарлъка Experience.

Фестивалът е със свободен достъп и се осъществява с подкрепата на община Кюстендил.

Домакин е Сдружение по туризъм град Кюстендил.

Още - ТУК