Турчин, дошъл у нас да гледа на живо Мадона (Madonna), стана пишман след концерта й. Шоуто му излезе цели 26 000 лева, макар че най-скъпите билети за изявата на поп кралицата бяха по 300 лв..

Точно преди да премине Капитан Андреево обратно след концерта, комшията бил спрян на границата. Оказало се, че дължи данъци в размер на въпросните 26 000 лв. у нас. По искане на публичен изпълнител на НАП-Търговище още миналата година му е била наложена и административна мярка „забрана за напускане на страната", разкри вестник „Монитор”.

Преди година-две гражданинът на югоизточната ни съседка, чието име данъчните запазиха в тайна, развивал бизнес в района на Търговище. Натрупал данъчни задължения и се върнал в родината си, без да плати нужните суми. Всички опити да бъде открит за доброволно изпълнение останали неуспешни, затова публичен изпълнител на НАП-Търговище поискал налагането на административната мярка. За да напусне сега страната, фенът на Мадона трябва да изплати цялото си задължение, възлизащо на 26 000 лв. корпоративен данък.