Февруари сякаш се оказа твърде кратък за ентусиазма на артистите от Mirizma, затова екипът на електронната организация продължава със серия от събития и участия в София и през март.

Очаквайте две безплатни партита, разнообразие от музикални стилове и изпълнения на живо, като кулминацията ще бъде парти в столичния клуб Spacer с английския топпродуцент RobSparx (Z-Audio, Dubting) (на снимката), обявиха промоутърите.

Мirizma pres. Прогресивен характер V4
 
http://www.facebook.com/event.php?eid=203252299685636 

Купонът е безплатен в столичния клуб "Строежа" в Студентски град на 7 март. Той ще представи и концерт на група Hyperqube, която работи активно с екипа на Mirizma от началото на тази година. Вечерта ще бъде открита от Smile, а своята дъбстеп селекция ще представят EXo и JamezBongg, които обещават яко бас. В партито ще вземе участие и родният бийтбокс талант Скилър (Skiller).

Начало 21.30, ч. Стриктно 18 +.

Mixtape & Mirizma pres. Live 'N Project
 
http://www.facebook.com/event.php?eid=197552800272168

На 10 март, четвъртък, в подлез "Галерия" на НДК, клуб Mixtape 5 и Mirizma ще представят тематичното събитие под наслов Live 'N Project. Както подсказва името - в програмата ще има и изпълнения на живо.
 
EXo feat. Магдалена Петрович (чело) - дуото, познато от последното издание на Drum'n'Jazz, се събира отново за ексклузивно шоу. Емоционалната челистка ще пристигне директно от "Кралското училище за драма и изкуства" в Лондон за участие в съвместно изпълнение на живо.

Disco Nutter & Roka feat. Бъни (Bunny) (перкусии): родните дъбстепъри заявиха от рано присъствието си на регионалната сцена, a с натрупания актив от авторска продукция демонстират и твърди намерения за пробив в световен мащаб. Ще представят своя сет на живо съвместно с неуморния перкусионист, майсторa на кахона - Бъни, от Оратница. Вечерта ще бъде открита от WeeDess, която дебютира многообещаващо на партито da Bitchy dub. По-късно в програмата ще вземат участие и младите таланти от Soundforia, които продължават да представят висококачествена авторска продукция. С препратки към етно мотиви и афинитет към мелодични миксове, пловдивчаните правят сериозна заявка да са едни от най-обещаващите родни дъбстеп проекти.

Свой сет гласи и чаровната Førtunah, която е с дългогодишен опит в областта на техното, а сега гради грижливо и облик на един от най-концептуалните дъбстеп изпълнители в региона. В забавата се включва и друг техно ветеран, майстор на микса и ефектите на живо - Dynamic, известен още като Birben. Той е готов да разкрие своята емоционална дъби страна. 

Феновете ще могат да се изкефят и Hyperqube и Скилър с група Попара в столичния клуб Jules Verne същата вечер.

M&M pres. EXo и Бъни

http://www.facebook.com/event.php?eid=143517145711863

Програмата продължава с безплатно събитие в столичния бар "Мементо" (булевард " Раковски" 106) на 16 март, сряда. Началото е в 22.30 ч. За музиката ще се грижи ЕХо в продължение на над 3 часа, в перкусионен акомпанимент от Петър "Бъни" Йорданов (Оратница, Acoustic Soul). Дуото обещава стилово разнообразиe в посока дъбстеп, дръмстеп и дръм-ен-бейс в непринудената обстановка на заведението.

Пространството на бара прави впечатление с приятен дъх на кафе, изискана, но ненатрапчива атмосфера, и първокласно съотношение на цени-качество.

Вход свободен, местата са ограничени. 

Междувременно ще можем да послушаме дръмстеп от ЕХo по време на събитието techBASS, съвместна продукция на H.M.S.U. и Overload, което ще се проведе в столичния партицентър "4 км" на 19 март.
 
Отново през март в предаването Fruit Sessions ще вземат участие в еклсузивна четиричасова програма Скилър, Jamez Bongg и EXo.

Носят се слухове и за съвместно събитие с изпълнителите от Илмейт (Illmate) в края на месеца.

Страници на артистите

EXo

http://www.facebook.com/dub2exo

JamezBongg

http://www.facebook.com/jamezbongg

Skiller

http://www.facebook.com/skiller

Førtunah

http://www.facebook.com/Fortunah.dub

Hyperqube

http://www.facebook.com/hyperqube

Disco Nutter

http://www.facebook.com/disconutter

Soundforia

http://www.facebook.com/soundforia

Рartycenter 4 Кm

http://www.facebook.com/PartyCenter

Сafe Мemento

http://www.facebook.com/MementoCafe

Сlub Spacer

http://www.facebook.com/spacerclub

Mixtape 5

http://www.facebook.com/pages/Mixtape-5/187449647952115