Искате ли да обиколите света за 1 час?

Възможно е. Само елате на безплатния коледен спектакъл, който са подготвили талантливите млади пловдивчани от танцово студио Уинд спейс към Сдружение за култура, изкуство и спорт "Немезида". Над 40 момичета и момчета, на възраст от 5 до 24 години, чрез  музика, танци и много усмивки ще заредят присъстващите с коледно настроение от 18.30 ч. утре, 22 декември.

Събитието, което ще се състои на трети етаж до ледената пързалка и кафе-бар "Маркони" в мол "Галерия Пловдив", стартира световната танцова обиколка. С пищна "Тарантела" участниците ще ни пренесат в Италия, с омаен танц – в Индия, в кимона и с изящните движения на ветрила ще стигнем и до Страната на изгряващото слънце - Япония. Със сигурност ще затаим дъх при хип-хоп и брейк изпълненията и няма как да не искаме да се впуснем и ние в страстните латино ритми, убедени са организаторите.
 
Това са със сигурност ще направят родителите на младите таланти. "Приготвили сме за тях специална изненада – надиграване", издаде част от сюрпризите във веселата фиеста Мариана Данева, ръководител на Уинд спейс (на снимката). Предизвикателството е наистина голямо – танците ще са върху ледената пързалка. Тогава ще проличи кой е по-майстор на пируетите с кънки – малчуганите или мама и тате.  

След приключване на коледния танцов спектакъл, следва не по-малко забавна част – дискотека за всички.

Елате, с музика, песни и танци, заедно да посрещнем светлите коледни и новогодишни празници, канят момчетата и момичетата от Уинд спейс.