Финалистите в X Factor ще представят едни от най-любимите български песни на всички времена на концерта, който предстои утре вечер.

Сред хитовете са класики на Сигнал, Васил Найденов, Орлин Горанов, Мария Илиева, Графа и други. Освен по "Нова телевизия", шоуто ще бъде излъчено и директно по БГ радио от 20. 00 часа. Аудиторията ще се наслади на първото общо изпълнение на десетте финалисти, които ще представят един от емблематичните хитове на Васил Найденов. Кой ще бъде той, ще стане ясно утре.

В сряда във вечерта на елиминации, специалният гост в шоуто ще бъде самият Васил Найденов, който ще пее заедно с десетте финалисти.
 
Срещата на участниците в надпреварата с техните фенове доказа огромната им любов към шоуто. Стотици почитатели на X Factor имаха възможността да се срещнат лично с финалистите в събота. Дошлите да вземат автограф и да се снимат с любимите си изпълнители, буквално изпаднаха в истерия в момента, в който те се появиха. Желаещите да се докоснат до своя фаворит бяха в пълен екстаз, какъвто сме виждали само по концерти на световноизвестните звезди, свидетелстват присъстващи. Тълпата окупира "X-факторите" до степен, в която опитваше да вземе част от тях със себе си.

Какво споделиха участниците, както и кадри от срещата, ще бъдат излъчени във вторник.