Продуцентът Маги Халваджиян, заедно с целия екип, представиха най-новите лица в две от най-забавните и положителни предавания в ефира на Нова тази пролет – "Като две капки вода" и "Големите надежди".
 
Деян Донков и Мая Бежанска са най-новите попълнения в "Като две капки вода", които зрителите ще виждат в различни образи от 12 март. На специалната пресконференция бе демонстрирано и как протича едно преобразяване – въпреки че са нужни поне 3 часа, екипът от професионални гримьори извърши истински рекорд и преобрази Невена Бозукова-Неве в Мадона за геройските 30-40 минути.

Стана ясен и последният човек, който ще бъде част от звездното жури на "Големите надежди" – Веселин Маринов. Заедно с Любо Киров и Дивна, тримата ще посрещат най-талантливите пеещи деца на България от 12 март. За неговото обявяване водещият Драго Симеонов получи безценна помощ от една истинска голяма надежда – малката Ахинора, която влезе в ролята на негова асистентка и доказа, че малките таланти заслужават своето място на голямата сцена.

Деян Донков и Мая Бежанска в "Като две капки вода"

"Не зная да имам официален музикален албум" – така Деян Донков коментира своето най-голямо притеснение в "Като две капки вода". Пеенето за него ще бъде най-трудно, но пък увери, че е жаден за нови роли. Затова и приема да бъде сред 8-те участници в новия сезон на шоуто, който стартира на 10 март от 20.00 часа по Нова. "Обичам магическото "акó" – ако това "акó" в "Като две капки вода" стане магическо, значи ще победя", допълни той.

Мая Бежанска – актрисата, която радваше всички с детския си глас с "белите маратонки и изтъркани джинси", сега ще мери сили със своите колеги предаването за звездни преобразявания. Тя копнее за роли, които са близки до нея като например Сезария Евора, шеговито коментира Мая. Звездата, чиито образ пресъздава "Трябва да бъде дебела, черна, с пура в ръка и с нисък глас". Чаровната актриса сподели, че много се притеснява да влезе в ролята на ар-ен-би изпълнители, защото не е сигурна къде точно трябва да "влезе" в песента, и докато разбере – тя вече е приключила.

Малкият Веселин Маринов мечтал за шеметна футболна кариера
 
Шеметна футболна кариера – за това мечтаел като дете Веселин Маринов, третият член на журито на "Големите надежди" . Той ще застане до Любо Киров и Дивна и от 12 март тримата заедно ще посрещнат най- талантливите пеещи деца на България. С неговото присъединяване към екипа на шоуто, три поколения музикални изпълнители ще помагат и поощряват големите надежди.

Като дете Маринов бил буквално разделен между музиката и футбола. Той бил най-изявеният и запален спортист в класа, играел като нападател и халф в училищния отбор, с който дори печели градското първенство. Другата му голяма любов обаче – музиката, надделява над футболното увлечение. Броени дни преди старта на "Големите надежди" изпълнителят на "Горчиво вино" си спомни именно за дългия път към голямата сцена. Първите си музикални стъпки прави още в предучилищна възраст с изпълнение на песента "Когато бях овчарче" на детско тържество, качен на малко столче.

Още в шести клас пък започва да свири на барабани – не истински обаче, а наредени върху чина различни по големина учебници. Така попада и в гимназиалната група, където за първи път сяда зад истински ударни инструменти. По-късно се изявява като солист на група и започва да композира сам. В десети клас написва песента "Тъгата на моряка" по стихове, които случайно вижда в тетрадката на своя съученичка. Песента предизвиква такъв фурор в града, че е представена като цяла театрална постановка. Едва по-късно младият композитор разбира, че стихотворението "Тъгата на моряка" е на Давид Овадия.

Музикалната си кариера Веселин Маринов започва в прогресив рок бандата Импулс през 1981, където е вокал. Следват поредица първи награди, а след това и солова кариера.

Днес той е един от най-обичаните изпълнители – с песни като "Ти си любовта", "Горчиво вино", "За теб, Българийо"... и много други, Веселин Маринов категорично печели любовта на публиката.